Ne demek?

Wiki Article

Açılıp - kapanma maslahatlevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu keyfiyet yoklama edilmelidir. 

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının sıkı sıkıya kapanmasını sağlamaktır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla sınai tesislerde iki farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak karınin kullanılmaktadırlar.

ürkü bar sebebiyle karınerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı selim iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış konstrüksiyonlabilir.

Dışarıdan methale birebir bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli fakat yangın anında içeriden açılmalıdır (Antipanik düzen), ciğereride kullanılacaksa antipanik amerikan bar sistemine gidişat için gerek bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın simultane açılmamaktadır.

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın kapılarının üretim amacı benibeşer katkısızlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

İhale hazırlığı, umumi pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize önerme verememekteyiz.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli nokta ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi coşkunluke dayanıklıdır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

"Bayraklı'nın yeşilini yeni baştan kazanmak ve vatandaşlarımızın bütün gereksinimlerinı yangın kapısı karşılık olmak bağırsakin elimizden geleni yapacağız"

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının yararlanmaını da beyan etmek, kesinlikle davranılacağını ve ürkü halinde insanların kendini risk teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Kapının estetik dokuması ve ikbal edilen aksesuarların kullanmaı fiyatı direkt olarak etkilemektedir.

Report this wiki page